Ad.1 Nie musisz kupować na Allegro kompletu, spokojnie możesz kupić PDA i dokupić mapę. Jeżeli chodzi o mapę innego producenta dorzucaną do AM to możesz co najwyżej dokupić inne oprogramowanie nawigacyjne z mapami (np iGO) ale samej mapy do wrzucenia np do Automapy nie kupisz bo nie ma takiej możliwości (ewentualnie upgrade do wersji Europa ale nie wiem jak to cenowo wychodzi). Nie wiem jak jest z aktualizacją map na typowej nawigacji, do tej pory zawsze korzystałem z palmtopów, palmfonów i tego typu urządzeń - tam zero problemów. Z typową nawigacją tylko i wyłącznie jeździłem, nie miałem żadnych "doświadczeń" z aktualizacją map na nich. Co do aktualizacji Automapy to najlepiej na ich stronie www doczytać, o tym też mam nikłe pojęcie.
Ad.2 Jeżeli chodzi o wybór systemu w typowej nawigacji to wybór masz raczej nikły.. Tzn jest tam preinstalowany jakiś system i włączenie nawigacji powoduje od razu włączenie programu nawigacyjnego a nie np Windowsa. Tzn możesz zapomnieć o innych funkcjacj jakie daje PDA (kontakty, wifi, gry, filmy itd) Co do pamięci w navi - zeleży co chcesz instalować i zależy jaki model wybierzesz (ilę będzie miał pamięci wbudowanej).
Ad.3 - www.skapiec.pl I szukaj albo czegoś w pobliżu, albo wysyłkowo.
Ad.2 Jeżeli chodzi o wybór systemu w typowej nawigacji to wybór masz raczej nikły.. Tzn jest tam preinstalowany jakiś system i włączenie nawigacji powoduje od razu włączenie programu nawigacyjnego a nie np Windowsa. Tzn możesz zapomnieć o innych funkcjacj jakie daje PDA (kontakty, wifi, gry, filmy itd) Co do pamięci w navi - zeleży co chcesz instalować i zależy jaki model wybierzesz (ilę będzie miał pamięci wbudowanej).
Ad.3 - www.skapiec.pl I szukaj albo czegoś w pobliżu, albo wysyłkowo.
Komentarz